Fragmente din operele lui Éric-Emmanuel Schmitt la #VoilaCitește

#VoilaCitește

”Lectura de weekend” este un proiect inițiat de Dr. Minescu Irina și Dr. Iosifescu Renata pentru a reaprinde dragul de lectură în rândul personalului medical al Spitalului de Psihiatrie Voila și nu numai.

Proiectul se desfășoară în fiecare vineri la raportul de gardă și cuprinde recomandări de carte, împreună cu lecturarea unor fragmente de text preferate din acea/acele cărți.

În acest prim ‘episod’, Dr. Iosifescu ne prezintă câteva din operele binecunoscutului autor franco-belgian Éric-Emmanuel Schmitt.

#VoilaCitește

#VoilaCitește ep.1: ERIC-EMMANUEL SCHMITT - prezintă Dr. Iosifescu Renata

”Lectura de weekend” este un proiect inițiat de Dr. Minescu Irina și Dr. Iosifescu Renata pentru a reaprinde dragul de lectură în rândul personalului medical al Spitalului de Psihiatrie Voila și nu numai. Proiectul se desfășoară în fiecare vineri la raportul de gardă și cuprinde recomandări de carte, împreună cu lecturarea unor fragmente de text preferate din acea/acele cărți. În acest prim 'episod', Dr. Iosifescu ne prezintă câteva din operele binecunoscutului autor franco-belgian Éric-Emmanuel Schmitt. #VoilaCitește #LecturaDeWeekend

Publicată de Spitalul de Psihiatrie Voila pe Miercuri, 20 aprilie 2022

Lasă un comentariu