„Clubul de lectură” la Spitalul de Psihiatrie Voila , sub îndrumarea magică a doamnei doctor Renata Iosifescu

VoilaCitește

Astăzi, 5 octombrie 2022, Ziua internațională a educației!!La mulți ani tuturor dascălilor și învățătorilor noștri de ieri și de azi!!

➡️În cadrul Spitalului De Psihiatrie Voila , aceasta zi a fost marcată prin debutul Activității terapeutice 🔰„Clubul de lectură”🔰 , sub îndrumarea magica a doamnei doctor Renata Iosifescu, medic psihiatru și doctor în medicină.🔝🔝

➡️Beneficiarii prezenți au aflat despre importanța lecturii pentru sinele nostru, și au descoperit că lectura poate fi una dintre căile spre vindecare.

➡️Spre ascultare și învățare s-au citit fragmente din cartea📙 „De ce nu mi a spus nimeni asta pana acum? ” de dr. Julie Smith, carte care speram sa va fie de folos!!

Cu drag și dedicație pentru pacienții noștri,

#echipaVoila

#VoilaCitește

 

Astăzi, 5 octombrie 2022, Ziua internațională a educației!! La mulți ani tuturor dascălilor și învățătorilor noștri de...

Publicată de Spitalul De Psihiatrie Voila pe Miercuri, 5 octombrie 2022

1 Comentariu

  • Benone Visan

    17 august 2023 - 22:46

    Am fost la pavilionul 3 acum un an la un prieten Am rămas plăcut surprins de ce se făcea acum 30 ani.Imi povesteau multi chestii nașpa de bolile psihice.Nu înțeleg nici trolli care dau recenzii negative despre acest spital sa meargă la Județean Ploiești să vadă condiții precare….

Lasă un comentariu