”Alegerea. Acceptă cu bucurie posibilul” – Bestseller The New York Times recomandat de #VoilaCitește

alegerea

Autoarea pe care Dr. Irina Minescu a ales s-o prezinte colegilor la raportul de gardă este Dr. Edith Eva Eger, o supraviețuitoare a holocaustului, care la 92 de ani încă practică psihoterapia într-un cabinet privat din California și ține prelegeri studenților universității California.

Cartea ”Alegerea. Acceptă cu bucurie posibilul” a devenit Bestseller The New York Times este o carte de memorii în care autoarea impleteste remarcabila sa calatorie cu poveștile impresionante ale celor pe care i-a ajutat. Ea exploreaza modul in care putem fi încarcerati in propria minte și ne arată cum să ne eliberăm.

”Adeseori, situația de criză este ceea care ne îmbunătățește de fapt ca ființe umane. Paradoxal, deși aceste incidente pot câteodată să distrugă oamenii, reprezintă de obicei experiențe de creștere. Ca rezultat a unor astfel de calamități, persoana respectivă realizează adeseori o reevaluare majoră a situației de viață și face schimbări într-o manieră care reflectă o înțelegere mai profundă a propriilor capacități, valori și obiective.”

#VoilaCitește

”Alegerea. Acceptă cu bucurie posibilul” - Dr. Edith Eva Eger

#VoilaCitește #Episodul3 Autoarea pe care Dr. Irina Minescu a ales s-o prezinte colegilor la raportul de gardă este Dr. Edith Eva Eger, o supraviețuitoare a holocaustului, care la 92 de ani încă practică psihoterapia într-un cabinet privat din California și ține prelegeri studenților universității California. Cartea ”Alegerea. Acceptă cu bucurie posibilul” a devenit Bestseller The New York Times este o carte de memorii în care autoarea impleteste remarcabila sa calatorie cu poveștile impresionante ale celor pe care i-a ajutat. Ea exploreaza modul in care putem fi încarcerati in propria minte și ne arată cum să ne eliberăm. ”Adeseori, situația de criză este ceea care ne îmbunătățește de fapt ca ființe umane. Paradoxal, deși aceste incidente pot câteodată să distrugă oamenii, reprezintă de obicei experiențe de creștere. Ca rezultat a unor astfel de calamități, persoana respectivă realizează adeseori o reevaluare majoră a situației de viață și face schimbări într-o manieră care reflectă o înțelegere mai profundă a propriilor capacități, valori și obiective.”

Publicată de Spitalul de Psihiatrie Voila pe Vineri, 20 mai 2022

Lasă un comentariu